Επαγγελματική Ένδυση

Η DIGIFARM αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται όλες τις μεγάλες εταιρείες σε διαφημιστικά ρούχα, ρούχα εργασίας, είδη ατομικής προστασίας καθώς και κάθε είδους επαγγελματική ένδυση. Προσφέρουμε όλα τα είδη εκτύπωσης (μεταξοτυπία, dtg, στάμπα, κέντημα) ανάλογα με τις ανάγκες σας.

DTG print

Εκτύπωση Direct TO Garment δηλαδή απευθείας εκτύπωση στο ύφασμα με τεχνολογία Inject και ειδικά μελάνια που απορροφούνται από τις ίνες του υφάσματος.

Εκτύπωση υψηλής ανάλυσης και αντοχής, πλένεται στους 40 βαθμούς και σιδερώνεται απευθείας.

Θερμομεταφερόμενες στάμπες

Σε αυτή την κατηγορία είναι οι στάμπες που μεταφέρονται στο ρούχο με θερμότητα.

Διαθέτουμε διάφορα τέτοια είδη όπως μεταξοτυπία, εκτύπωση inject και κοπή  σε θερμομεταφερόμενο βινύλιο, εκτύπωση στάμπας με laser καθώς και κοπή σχεδίων σε χρωματιστά βινύλια, flex, flock.

Μεταξοτυπία σε ύφασμα

Εκτύπωση απευθείας στο ύφασμα με την κλασική μέθοδο της μεταξοτυπίας με ειδικά μελάνια ανάλογα τον τύπο του υφάσματος. Πολύ καλή απόδοση και αντοχή. Μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο μέχρι 40 βαθμούς και για καλύτερη αντοχή το πλένουμε και το σιδερώνουμε το μέσα-έξω.

Κέντημα

Δημιουργούμε το τα σχέδια σας με απόλυτη ακρίβεια χρησιμοποιώντας νήματα άριστης ποιότητας κατευθείαν πάνω στο ρούχο σας ή με τη μορφή patch.

T-shirt

Εκτύπωση σε μεγάλη ποικιλία t-shirt, με πολλά διάφορα κοψίματα, ανδρικά/γυναικεία/παιδικά, με ή χωρίς μανίκια, διάφορα σχέδια στο λαιμό και σε πολλούς χρωματισμούς.

Polo

Μεγάλη ποικιλία σε Polo με κοντό και μακρύ μανίκι, 100% βαμβακερό αλλά και άλλες συνθέσεις και ποιότητες.

Φούτερ

Φούτερ με κουκούλα ή χωρίς καθώς και ζακέτες.

Επαγγελματική ένδυση

Μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματική ένδυση και ρούχα προστασίας εργαζομένων. Γιλέκα, φόρμες εργασίας, ποδιές, στολές μαγείρων,  φαρμακοποιών, γιατρών, πουκάμισα, παντελόνια security, μπουφάν και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί η επιχείριση.

Αθλητική ένδυση

Αθλητική ένδυση για μεγάλη ποικιλία αθλημάτων όπως στίβος, ποδόσφαιρο, ποδηλασία, μπάσκετ, τένις, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.

Jackets

Μπουφάν για όλες τις περιστάσεις. Αντιανεμικά, ψύχους, εργατικά, μπουφάν με ανακλαστικά για ασφάλεια, αδιάβροχα, αθλητικά.

Κατάλογοι Προϊόντων

roly2021